Homepage beroepskeuzekrant met nieuws over studeren, open dagen en feesten in NederlandVind opleidingen op MBO HBO en universiteit niveau per provincieVind open dagen van MBO opleidingen, HBO opleidingen en studies aan  universiteiten per provincieNieuws over opleidingen, beroepskeuze, schoolkeuze en studies op MBO, HBO en universiteiten

Business School Notenboom

 

De beste start van jouw carrière


Business School Notenboom heeft een historie van meer dan 50 jaar onderwijs. Het is onze ambitie om uit te groeien tot een 'top-end' speler in de onderwijssector. Als toonaangevende erkende en geaccrediteerde Business School richten wij ons op
mbo-, Ad- en hbo-onderwijs in de richtingen Business, Hotel, Events en Toerisme. Opleidingskwaliteit en een persoonlijke benadering staan daarbij centraal, net als het ontwikkelen van talenten en ondernemerskwaliteiten.


Deskundigheid

Docenten bij Business School Notenboom zijn actief als professionals en/of managers in het bedrijfsleven en/of de academische wereld. Ze worden geselecteerd op basis van deskundigheid, ze beschikken over specifieke expertise en deskundigheid op meerdere vlakken, binnen onze lesprogramma’s. Het gaat hierbij niet alleen om de begeleiding van studenten, maar ook om via deze contacten met bedrijven en instellingen, zelf kennis op te doen van ontwikkelingen die plaats vinden. Hierdoor kunnen docenten in hun lessen een up to date en reëel beeld van het werkveld schetsen.

 

Betrokkenheid en persoonlijke benadering

De persoonlijke begeleiding bij Business School Notenboom komt onder meer expliciet tot uiting in de studieloopbaancoach. Elke student krijgt bij toelating een persoonlijke studieloopbaancoach, die hem of haar begeleidt tot het moment van afstuderen. Bij Business School Notenboom vinden we het belangrijk dat studenten op een evenwichtige en uitgebalanceerde manier hun studie doorlopen. Alleen op die manier sluit je studie straks immers maximaal aan op je dagelijkse beroepspraktijk. De studieloopbaancoach helpt je daarbij.


Life-long learning

Business School Notenboom behoudt een relatie met afgestudeerden, ongeacht de manier waarop zij hun carrière voortzetten. Een netwerk van actieve (internationale) alumni en partnerorganisaties uit diverse marktsectoren is daarmee een integraal onderdeel van ons instituut als een ‘Life Long Education Platform’ voor het ontwikkelen en uitwisselen van informatie en kennis. 

 

Fast-Track

Voor het voltooien van een hbo-opleiding staat vier jaar. Voor talentrijke, gemotiveerde en goed presterende studenten biedt Business School Notenboom echter de mogelijkheid de opleiding versneld in drie jaar af te ronden: Fast Track! Ook bij het mbo is er een Fast Track, deze is afhankelijk van je vooropleiding en maakt het mogelijk om in één jaar je mbo niveau 4 te behalen.

 

Terug Home