Homepage beroepskeuzekrant met nieuws over studeren, open dagen en feesten in NederlandVind opleidingen op MBO HBO en universiteit niveau per provincieVind open dagen van MBO opleidingen, HBO opleidingen en studies aan  universiteiten per provincieNieuws over opleidingen, beroepskeuze, schoolkeuze en studies op MBO, HBO en universiteiten

Kiezen wordt gemakkelijker met de Beroepskeuzekrant

Eindexamenkandidaten staan voor veel open vragen die niet altijd even makkelijk zijn. Van school naar studie, van thuiswonend naar op jezelf. Nieuwe mensen, nieuwe plaatsen en nieuwe mogelijkheden. Na dit schooljaar staat hen veel veranderingen te wachten.

Voordat het zover is moeten ze kiezen. Richtingen ontdekken, steden verkennen, hogescholen en universiteiten afstruinen. BKK helpt in het oerwoud van keuze mogelijkheden met heldere en duidelijke artikelen en geeft de eindexamenkandidaat inzicht in de verschillende studierichtingen.

De BKK heeft in 2011 een aantal verfrissende veranderingen ondergaan. Naast de al 18 jaar bestaande beroepskeuzekrant die 3x per schooljaar verschijnt in oktober, januari en maart,en is de BKK site uitgebreid en interactief geworden. Met www.beroepskeuzekrant.nl en de BKK krant bieden wij een platform waar de eindexamenkandidaten en natuurlijk ook andere leerlingen makkelijk en snel informatie kunnen vinden over open dagen en opleidingen die nodig zijn om een keuze te maken voor een vervolgopleiding.

Wij wensen je een geslaagd schooljaar toe!

De Beroepskeuzekrant niet gezien? vraag erom bij je decaan!

Voor vragen en informatie neem contact op met onderstaand adres.

Uitgeverij BKK, Schoolsteeg 4 1621 CE, Tel (0229) 842 377, info@beroepskeuzekrant.nl, www.beroepskeuzekrant.nl
Disclaimer | Privacy | Adverteren.

BKK PromoScienceOut.nl - Alles over uitgaan met inhoud