Homepage beroepskeuzekrant met nieuws over studeren, open dagen en feesten in NederlandVind opleidingen op MBO HBO en universiteit niveau per provincieVind open dagen van MBO opleidingen, HBO opleidingen en studies aan  universiteiten per provincieNieuws over opleidingen, beroepskeuze, schoolkeuze en studies op MBO, HBO en universiteiten

Jouw toekomst in de wereld van Cars, Trucks en Bikes


Wil jij je voorbereiden op een toekomst met power?

Auto’s en trucks, maar ook scooters, motoren en zelfs fietsen zijn tegenwoordig hightech. Er zijn continu nieuwe ontwikkelingen waardoor er altijd behoefte zal blijven aan goed opgeleide vakkrachten. Niet alleen technisch personeel, maar ook verkopers en ondersteunend personeel achter de receptie en in de showroom. Kortom: de mobiliteitsbranche is een veelzijdige branche waarin volop werk is. De mobiliteitsbranche is één van de grootste en belangrijkste branches van Nederland.


Wees voorbereid op een toekomst met power

In de mobiliteitsbranche zullen technische ontwikkelingen altijd voorop blijven staan. Het is een branche waarin de combinatie tussen snelheid, techniek en beweging centraal staat. Door de ontwikkelingen in techniek blijft deze branche - de naam zegt het al - dan ook voortdurend in beweging.Wie geïnteresseerd is in een opleiding in deze branche, kan op www.passionforpower.nl alles lezen over de verschillende opleidingen en carrièremogelijkheden. Ook vertellen enkele jongeren over hun ervaringen en geven hiermee een kijkje achter de schermen van hun dagelijkse werkzaamheden.


Je kunt je richten op diverse deelbranches zoals:

- Autotechniek
- Bedrijfsautotechniek
- Verbrandingsmotortechniek
- Motorfietstechniek
- Fietstechniek
- Caravantechniek
- Autoverhuur
- Takel en bergingstechniek


Opleidingen
Er wordt in opleidingen veel gewerkt met praktijkopdrachten, waardoor je tegelijk werkt en leert. Er zijn mogelijkheden op verschillende opleidingsniveaus. Voor elk niveau is er een passende opleiding. Bekijk het opleidingsschema om te zien welke opleiding en welk niveau bij jou passen.
Zou jij in de toekomst willen werken in de mobiliteitsbranche?Kom eens langs op www.passionforpower.nl Bekijk hier de filmpjes, de informatie of download de gratis app.
 

Terug Home