Homepage beroepskeuzekrant met nieuws over studeren, open dagen en feesten in NederlandVind opleidingen op MBO HBO en universiteit niveau per provincieVind open dagen van MBO opleidingen, HBO opleidingen en studies aan  universiteiten per provincieNieuws over opleidingen, beroepskeuze, schoolkeuze en studies op MBO, HBO en universiteiten

In de zorg word je met open armen ontvangen!

 
In de zorg vind je genoeg leuke opleidingen en banen waarin je écht iets voor anderen kunt betekenen en ondertussen jezelf kunt ontwikkelen.
 
Wil jij met leuke collega’s mensen een mooie oude dag bezorgen, door ze te helpen zo lang mogelijk zelfstandig te zijn? Kies dan voor een opleiding of baan in een verzorgingshuis.

 


Wil je liever ouders helpen om voor hun pasgeboren baby te zorgen, en zo elke dag meewerken aan nieuw geluk? Dan is werken in de kraamzorg echt iets voor jou.

 
Wil je met leuke collega’s mensen verzorgen en begeleiden, en dagelijks het gevoel hebben dat je echt iets voor anderen betekent? Kies dan voor een opleiding of baan in een verpleeghuis.
 


Of wil je in een zelfstandige functie mensen helpen om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen, en zelf elke dag met een goed gevoel thuiskomen? Dan is de thuiszorg jouw toekomst!
 


Kijk voor meer informatie over werken in de zorg op openarmen.nl
 
Je kunt de ervaringen uit de zorg nu ook via social media volgen:
 

Terug Home