Homepage beroepskeuzekrant met nieuws over studeren, open dagen en feesten in NederlandVind opleidingen op MBO HBO en universiteit niveau per provincieVind open dagen van MBO opleidingen, HBO opleidingen en studies aan  universiteiten per provincieNieuws over opleidingen, beroepskeuze, schoolkeuze en studies op MBO, HBO en universiteiten

Groen is overal in jouw wereld!

Wil jij werk maken van een groene wereld? En een echt leuke opleiding doen? Dan biedt het groene MBO je volop kansen. Kies voor Food, Gezondheid, Recreatie, Design, Teelt, Techniek, Bloem, Natuur, Handel, Dier of Milieu en jij hebt straks de banen voor het uitzoeken!
Kijk hier voor de verschillende studierichtingen van het MBO groen.
Groen is overal en voor iedereen. In de stad en in de regio. Groen onderwijs bied je een inspirerende leeromgeving en een goede toekomst. Door de toenemende aandacht voor natuur, duurzaamheid en een gezonde leefomgeving is er steeds meer behoefte aan goed opgeleide vakmensen. Iets voor jou?
Kijk verder op www.groenonderwijs.com.
Je kunt een groene MBO opleiding doen op een van de vier niveaus en via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) of de beroepsopleidende leerweg (BOL).
Een groene MBO opleiding volg je op een AOC. Over het algemeen zijn ze wat kleinschaliger dan ROC’s. Er zijn er 13 in Nederland, er is er vast wel één in jouw buurt.
Zoek een school in jouw buurt.

Terug Home